Efficiënt werken door andersom te denken

De GWW sector is door de jaren veranderd. Er zijn veel bedrijven die door de jaren heen stil zijn blijven staan en nog volgens het oude systeem werken. wij proberen hier verandering in te brengen en het 'systeem' te onderbreken. terugkerende problematiek op de werkvloer is meestal dat er neergezet wordt wat er beschikbaar is. er worden ook geen juiste machines en materialen gebruikt en ook hier wordt weer neergezet wat er beschikbaar is.

Efficiënt werken door andersom te denken

De GWW sector is door de jaren veranderd. Er zijn veel bedrijven die door de jaren heen stil zijn blijven staan en nog volgens het oude systeem werken. Wij proberen hier verandering in te brengen en het 'systeem' te onderbreken. Terugkerende problematiek op de werkvloer is vaak dat er neergezet wordt wat er beschikbaar is. Hierdoor worden er geen juiste machines en materialen gebruikt waardoor het project met lagere kwaliteit en/of snelheid afgerond word. Ook mist er vaak een verantwoording en communicatie tussen de klant en opdrachtgever. De opdrachtgever staat centraal.

Wij stellen ons vaak de vraag  
- Zijn de machines efficiënt en veilig op hun plek?  
- Staat het juiste personeel op de juiste plek? 
- Is alles duidelijk gecommuniceerd?  
- Zijn de gemaakte kosten duidelijk/overzichtelijk?

Goede begeleiding, kosten bewakend & duidelijke communicatie. Dit alles vormt tot snelle realisatie van uw project.

De uitvoering 
Omdat wij met veelal zelfstandige werken is iedereen altijd gemotiveerd en komt de begeleiding niet meer van 1 kant. Op de werkvloer heeft iedereen hetzelfde doel: het werk netjes tot afsluiting brengen. Door het jarenlang werken met zelfstandige hebben wij een kring opgebouwd van serieuze en betrouwbare mensen. Omdat wij eigen machines hebben, kan er ook per dag deel ingezet worden. Efficiënt en kosten besparend! Geen over- of onderbezetting meer, maar per dag(deel) een flexibele inzet van man en materieel met ieder zijn eigen verantwoording waardoor u altijd gemotiveerde professionals op uw project heeft.
Organisatie & structuur
BestratingsTechniek Zijlstra wilt zich blijven ontwikkelen om de status van een betrokken, betrouwbare en flexibele projectpartner in de grond-, weg en waterbouw te waarborgen. Wij volgen de ontwikkelingen in de regio en staan graag dicht bij de opdrachtgever. Door in een vroegtijdig stadium met de opdrachtgever samen te werken zijn wij in staat problemen juist in te schatten en deze te voorkomen. Dit meedenken, vraagt om betrokkenheid en een open houding met wederzijds respect. 

Betrouwbaar vakbekwaam personeel en modern materieel vormen de basis van ons bedrijf, waarbij het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk voorop staat. Bij BestratingsTechniek Zijlstra staat u als opdrachtgever centraal en geldt 'afspraak is afspraak'.
Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Flexibel In een continu veranderende markt onderscheidt BestratingsTechniek Zijlstra zich door een flexibele instelling. Onze aanpak kenmerkt zich door een heldere, inzichtelijke werkwijze. Van het ontwerp tot en met de uitvoering en het beheer en onderhoud. Eventuele problemen worden vroegtijdig gesignaleerd en opgevolgd door een adequate actie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!